Survivor All Star Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία & αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

 


Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο Survivor All Star, με κάθε παίκτη να είναι πιθανό να βρεθεί στο επίκεντρο και το ριάλιτι να είναι επί της ουσίας πολυδιάστατο, αφού δεν υπάρχει μονάχα η αθλητική του έκφανση.

Νέοι παίκτες που μπήκαν στην καθημερινότητα των υπολοίπων στην παραλία, ειδύλλια που φέρνουν σκάνδαλα, λόγω των σχέσεων των εμπλεκομένων, και η πείνα που γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Όλα αυτά είναι στοιχεία, που δείχνουν πως σιγά σιγά βρισκόμαστε στο Survivor.. που αγαπήσαμε, με τον Γιώργο Λιανόνα είναι ιδιαίτερα αυστηρός ως προς τους κανονισμούς. Σε όλα αυτή την κατάσταση, πάντως, «χρεωμένος» με μια υποψηφιότητα βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο, που τέθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, τη στιγμή που η παραγωγή ετοιμάζει έκτακτη απόφαση για παίκτρια.

Διαβαστε την συνεχεια εδω...
                                                                                 Επίσκ. σε ιστότ. 
                                                                                                                                                               
Survivor All Star Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία & αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση Survivor All Star Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία & αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση Reviewed by GOSSIP.SERVICES on 9:54 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.